Bezpieczeństwo, stabilność i jakość produktów stawiamy na pierwszym miejscu. Nasze wyroby produkujemy zgodnie z obowiązującymi normami jakości dbając o to, aby nie tylko świetnie smakowały, ale też zawierały najlepsze składniki. Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne naszych wyrobów gwarantowana są przez:
- WYSOCE WYKWALIFIKOWANYCH SPECJALISTÓW DS. BADAŃ I ROZWOJU
- WYSOCE WYKWALIFIKOWANY ZESPÓŁ TECHNOLOGICZNY Z WIELOLETNIM DOŚWIADCZENIEM
- STARANNIE WYSELEKCJONOWANE SKŁADNIKI UŻYWANE DO PRODUKCJI
- DOKŁADNĄ WERYFIKACJĘ DOSTAWCÓW SUROWCÓW I INNYCH KONTRAHENTÓW MAJĄCYCH WPŁYW NA JAKOŚĆ NASZYCH PRODUKTÓW
Wszystkie nasze produkty spełniają wymagania sanitarne i jakościowe Unii Europejskiej. Cele realizowane są w oparciu o międzynarodowe normy i najwyższe standardy:
- Zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej (GMP i GHP),
- System HACCP zgodny z wymaganiami normy ISO 22 000: 2005
- Standard BRC